Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Apple`dan Gizemlerle Dolu, İlginç Bir Patent

Ortaya çıkan ilginç patent, "Apple gerçekten bunu yapabilir mi?" dedirtecek kadar şaşırtıcı...

Apple geçmişte de tuhaf şeylerin patentini almıştı, katlanabilir telefon, her tarafı ekran olan telefon ve torba... Ancak markanın en son uygulaması bu fikirleri bile utanç içinde bırakacak cinsten. Hazır mısınız? Apple bir e-sigara tasarımının patentini aldı.

Temmuz'da doldurulan patent dün halka açıklandı. İlk defa Digital Trends tarafından fark edilen patent, bir çeşit "e-sigara/buharlaştırıcı"yı tarif ediyor. Patent hem Apple'ın ismini hem de şirketin mühendislik ve kıdemli yöneticisi Tetsuya Ishikawa'nın ismini taşıyor. Ishikawa'nın ısı yaratma teknolojileri ile geçmişi var, bu yüzden -henüz bilinmeyen maddeleri- buharlaştıran teknolojisi az da olsa alakalı.

Patent belgeleri, buharlaşan malzemenin yavaş yavaş sıkıştırılması için ısıtılmış bir plak kullanan bir hazneyi tarif ediyor. Bu, günümüzde birçok popüler e-sigaranın buharlaştırma ile ilgili sorununu çözebilir.

Patentin içinde cihazın ne tür maddeleri buharlaştıracağı hakkında bir bilgi yok. Bu yüzden tahminler havada uçuşmaya başladı. Kimine göre oldukça masum olan patent büyük ihtimalle ilaç buharlaştırmak için kullanacak, kimine göre ise tütün buharlaştırmak için ideal bir cihaz.

Devir Patent Tescil Ofisi.
#patenthaber #markatescili #patent #patenttescili #tasarımtescili #devirpatent

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili